Weg met de bloemen en weg met die wijn! Geef uw klant een veilig gevoel cadeau!

Maar wat als er nu eens een cadeau zou zijn dat uw bedrijfsnaam nog jarenlang op het netvlies van uw klant laat inwerken? Zoals de Home Safety Box van Lifebag. Vooral verzekeraars, makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers etc. kunnen zich hiermee profileren. Iedereen die iets te maken heeft met het (nieuwe) huis van een klant, kan er zijn voordeel mee doen. Jarenlang!

Jarenlang in beeld


Een Home Safety Box is een driehoekige koker met veiligheidsproducten. Deze box stelt u samen naar eigen idee en budget. De box wordt voorzien van uw logo en slimme pictogrammen, zodat de ontvanger in één oogopslag ziet wat er in de box zit. En natuurlijk van wie dit cadeau afkomstig is. Zo blijft u lange tijd bij uw relaties in beeld, straalt u betrokkenheid uit én geeft u uw klant de basisvoorzieningen op veiligheidsgebied. Veiligheid in en om huis, als cadeau van u aan uw klant! Wat zit er in een Home Safety Box?


De basisvariant bevat:

-Eén FireFox brandblusser. FireFox is een mede door Lifebag in eigen huis ontwikkelde brandblusser die iedereen eenvoudig kan bedienen: hij werkt namelijk zoals elke spuitbus. FireFox is Kiwa NCP goedgekeurd en mag in Nederland gebruikt worden. Hij kent de classificatie A-B-F, dus zelfs geschikt voor het blussen van de ‘vlam in de pan’!

-Eén hoogwaardige rookmelder, bijvoorbeeld van First Alert.

-Eén Safety Lightstick. Dit chemische breeklicht is een primaire veiligheidsbehoefte, omdat het licht geeft wanneer stroom het laat afweten. De Home Safety Box wordt in Nederland geproduceerd, dus is er geen grote minimale afnameverplichting, geen voorraad, geen risico, maar wel de hoogst haalbare kwaliteit. Er is al een gepersonifieerde Home Safety Box vanaf € 18,- excl. BTW! De Home Safety Box wordt geproduceerd door Lifebag. Lifebag is al jaren een begrip in de veiligheidsmarkt en gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en assembleren van veiligheidspakketten voor verschillende automerken, makelaars, telecomaanbieders en Politie. Lifebag staat voor topkwaliteit, zoals het hoort als we praten over veiligheid. Interesse? Bel 073-2340911 en vraag naar Jan-Willem, of stuur ons een mail: info@lifebag.nl