Travel Safe! Personal Prevention Kit

Europa komt weer langzaam van het slot af en we bereiden ons voor op de vakantie. Hoedanook de wereld is veranderd en de manier hoe we met elkaar omgaan ook.

Reis veilig en goed voorbereid.

Lees meer

Spanje wil gevarendriehoek vervangen door....

Ik ga naar Spanje op reis en neem mee.... 2! gevarendriehoeken....

Lees meer

The Rapid Alert System for Non-Food Products

Er worden regelmatig productaudits gehouden binnen de EU. Ons bedrijf start ook regelmatig dergelijke tests. Daarbij constateren we herhaaldelijk dat een groot aantal producten in omloop niet voldoet aan de Europese wetgeving en daarom als niet-verhandelbaar kan worden aangemerkt. Ook laten steeds strakker wordende controles en kwalitatieve vereisten met betrekking tot de aankomende Medical Device Regulation (MDR) weinig ruimte voor inferieure kwaliteit op het gebied van verkeersveiligheidsproducten.

Lees meer

Een gevarendriehoek is in Nederland niet verplicht!

Maar je moet wel ervoor zorgen dat je naderende verkeersdeelnemers op tijd kunt waarschuwen als je stilstaat! Bijvoorbeeld met knipperende waarschuwingslichten.

Lees meer

Prettige feestdagen en een gelukkig 2019

Het jaar is weer bijna ten einde en we vuren weer de allerbeste wensen naar iedereen. Dat is goed maar het is ook goed om even stil te staan bij de risico's van kerstmis en nieuw jaar!

Lees meer

translation mailing november 2018

Lifebag, the specialist in safety and customized safety bags.

Lees meer

Week van de Veiligheid

Elk jaar in week 41 is het de week van de veiligheid. Want elk jaar rond deze periode is het vroeger donker en is de kans op inbraak veel groter.

Lees meer

Weg met de bloemen en weg met die wijn! Geef uw klant een veilig gevoel cadeau!

Bij grote aankopen geeft een ondernemer vaak nog een kleinigheidje weg. Als bedankje voor het vertrouwen in het bedrijf of het product. Het mes snijdt immers aan twee kanten: klant blij, ondernemer blij. Dat mag best even gevierd worden. Meestal gebeurt dit met een bloemetje of een flesje wijn. Maar na een tijdje zijn de bloemen verwelkt, is de wijn op en is het weer business as usual.

Lees meer